Kunskap, erfarenhet och kompetens

För att erbjuda säkra tjänster som elektriker så måste man inneha kunskap och erfarenhet. Dessa får man genom sin utbildning och sedan vidare genom att arbeta som elektriker. Kompetensen byggs sakta men säkert. Vi som arbetar här har alla genomgått den utbildning som krävs och vi har alla licenser som krävs för att arbeta som elektriker. Vi har lite olika specialistområden som gör att vi kompletterar varandra väldigt väl, den samlade kompetensen är mycket bred.

En elektriker med kvalitetsfokus

Kvalitet är vårt främsta ledord och fokus. Allt vi gör genomsyras av ett strikt kvalitetstänk, dels för att kunna stå rakryggade som yrkesmän men också - förstås - för att göra våra kunder nöjda och glada. Kvalitet för oss är att välja hållbara och miljövänliga material; arbeta enligt gällande säkerhetsföreskrifter; fortbilda oss och hålla oss ajour med marknaden; vara punktliga, effektiva och noggranna i allt vårt arbete samt att möta våra kunder med ärligt engagemang i stort och smått. Varje ny kund som kommer till oss mottas med entusiasm och därefter byggs en relation som består. Alla är välkomna att nyttja våra elektrikertjänster och inget uppdrag är för stort eller för litet.

Goda råd är gratis

Som elektriker gäller det att vara lyhörd för att förstå sina kunders behov och önskemål. Vi hjälper gärna till med att bolla idéer och förklara vilka möjligheter som finns. Varje kund har sitt utgångsläge som vi givetvis förhåller oss till. Vi är ditt självklara val av elektriker i Borås för vi bryr oss på riktigt.