Bland våra tjänster ryms allt som ingår i vårt yrkesområde. Vi åtar oss också gärna att rodda med ditt bygg- eller renoveringsprojekt även om det inkluderar fackmän inom andra specialområden än det för en elektriker. Genom mycket goda samarbeten med andra hantverkare och tjänstemän i Borås så kan vi erbjuda entreprenad med mycket fördelaktiga villkor. Låt oss anta ansvaret så kan du vila tryggt i att ditt projekt hanteras på bästa tänkbara vis - utan att du behöver lyfta särskilt många fingrar. Vi är givetvis noggranna med att hålla dig väl uppdaterad under hela projektets gång.

Installationer

Vissa elinstallationer kan man göra själv, men de allra flesta kräver en licensierad elektriker. Detta handlar inte bara om att elektricitet är komplicerat och direkt livsfarligt, utan om att det faktiskt finns lagar och regler som säger så. När det gäller elinstallationer ska man aldrig chansa. Det är alltid bättre att vara lite för försiktig än en aning dumdristig när det gäller el. Det krävs inte mycket för att el som hanteras fel får ödesdigra konsekvenser.

Som din elektriker i Borås så hjälper dig med alla typer av elinstallationer.

Slänga eller laga?

Vi har idag en benägenhet att slänga saker så fort de inte fungerar som de ska. Vi slänger och köper nytt, slänger och köper nytt. Konsumtionssamhället har aldrig varit så hetsigt. När det gäller nyutkomna produkter med nya funktioner så är vi först i ledet med att vilja testa dem, så vi har full förståelse för att det är roligt med nya saker. Det finns dock väldigt många saker som går att laga för en bråkdel av summan det kostar att köpa nytt. Låt oss laga de apparater som strular, istället för att låta dem gå direkt till återvinning. Det är en tjänst för såväl plånbok som planet.

Service

Precis som med bilen så gör man sig själv en tjänst att låta elsystemet genomgå regelbunden service. Det är alltid bättre att förekomma än att bli tagen på sängen av problem som kan kosta en dyrt. Vi utför service på enskilda elektriska system såväl som på elsystem som helhet.